Horecamanager

  • Location Beers & Barrels Rotterdam
  • Hours 36 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Horecamanager

  • Location Beers & Barrels Rotterdam
  • Hours 36 - 40 uur
  • Contract Fulltime
The Golden
match
You are:

Een commerciële manager, die gericht is op omzetmaximalisatie en kansen ziet

Resultaatgericht, je bent creatief en kan dit vertalen in concrete acties

Enthousiast, operationeel, zelfstandig en autonoom

You get:

Een bruto maandsalaris tussen € 3.200,- en € 4.200,- exclusief fooi

Direct een vast contract

Een goede werk/ privébalans

Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland

Jij weet wat onze gasten en medewerkers gelukkig maakt

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

In het managen van je restaurant én je mensen. Je weet waar Beers & Barrels voor staat en je zorgt er met je team iedere dag voor dat gasten met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent proactief, overtuigend en toegankelijk. Aan kwaliteit en gastvrijheid doe je geen concessies.

What are you
going to do?

Als Horecamanager bij Beers & Barrels ben je eindverantwoordelijke en stuur je de teams in de keuken en bediening aan. Je bent graag op de vloer, je houdt het overzicht en zorgt voor de juiste gastbeleving, zodra onze gasten over de drempel stappen. Dankzij jouw positieve manier van coachen zetten je medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren. Je vindt het leuk om mensen ons mooie vak te leren en collega’s in hun kracht te zetten.

Voor deze locatie zoeken wij vooral een commerciële manager. Je weet voor Beers & Barrels waar de kansen liggen, je bent creatief en kan dit vertalen naar concrete acties. Hierdoor weet je betere resultaten te behalen in de locatie en met je team.

Als Restaurant/ Horecamanager weet jij precies hoe je je gasten en medewerkers gelukkig maakt. Want als zij dat zijn, dan ben jij dat ook. Dat doe je met veel plezier, inzet en enthousiasme. Je deelt je liefde voor de horeca met je team en draait ook nog graag operationeel mee.

Natuurlijk moeten er ook veel andere zaken geregeld worden. Zo ben je natuurlijk ook verantwoordelijk over het personeelsbeleid, de administratie en budgetten. Taken als roosters maken, bestellingen, HACCP en sollicitatiegesprekken zijn jou bekend en daar heb je ervaring in. Verder houd je goed zicht op het behalen van de doelstellingen van jouw restaurant en stuur je jouw locatie aan op basis van KPI’s. Je spart samen met je MT over de voortgang, ontwikkeling van jullie locatie en hoe het nog beter kan. Je rapporteert aan de Regiomanager.

Voor deze vacature zoeken wij een manager die ervaring heeft in het aansturen van een groot team binnen grootschalige horeca. Het team bestaat uit zo’n 20 collega’s.

When can
I start?

Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je direct beginnen.

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Eric Simmerman -
Eric Simmerman