Medewerker IT

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 38 uur
  • Contract Fulltime & Parttime

Medewerker IT

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 38 uur
  • Contract Fulltime & Parttime
The Golden
match
You are:

Service- en oplossingsgericht.

Proactief en je wordt blij als je onze collega’s verder kan helpen.

Het 1e aanspreekpunt waar wij met onze IT vragen terecht kunnen.

You get:

Meteen een vast contract

Een goed salaris tussen € 2.543,- en € 2.864,- bruto per maand

Een uitdagende baan bij de grootste horeca-organisatie van Nederland.

Ben jij onze nieuwe IT collega?

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor IT-gerichte vragen en verstoringen zowel voor kantoor als onze locaties. Deze behandel je op afstand en indien nodig, ga je zelfstandig met een bedrijfsauto naar de locaties toe om een storing op te lossen. Je neemt aanvragen en mutaties aan en behandelt deze in ons ticketsysteem. Daarnaast geef je uitleg over applicaties, zoals het kassasysteem en- reserveringssysteem. Je schrijft handleidingen en maakt werkinstructies om de werking van (nieuwe) applicaties en systemen te verduidelijken.

Wij vinden het belangrijk dat onze IT diensten beschikbaar zijn gedurende de openingstijden van onze restaurants. Daarom vragen we je om (in wisseldiensten) ook buiten kantoortijden stand-by te staan om eventuele storingen op te lossen. Het is belangrijk dat je flexibel bent ingesteld en dat je goed ad-hoc kan schakelen. Je bent communicatief vaardig in zowel woord als geschrift.

What are you
going to do?

Heb jij affiniteit met IT en wil je hier graag (meer) werkervaring in opdoen? Of heb je wel al werkervaring op het gebied van IT en wil je dit graag gaan toepassen in een dynamische, snel groeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Medewerker IT (Servicedesk) bij RCE vorm jij samen met je collega’s hét IT team waar onze organisatie op draait. Daarbij is voor jou geen dag hetzelfde. Van het installeren van software voor een nieuwe collega op kantoor tot het verhelpen van storingen in één van onze restaurants, jij weet van aanpakken en zorgt dat alles snel (weer) op rolletjes loopt. En wordt een vraagstuk iets te complex, dan schakel jij direct met jouw collega’s of een leverancier om tot de juiste oplossing te komen.

When can
I start?

Snel! We ontvangen graag je cv en korte motivatie, dan hoor je snel van ons.

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Marijan Wedema