Pizza baker

  • Location Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht
  • Hours 32 - 38 uur
  • Contract Fulltime & Parttime

Pizza baker

  • Location Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht
  • Hours 32 - 38 uur
  • Contract Fulltime & Parttime
The Golden
match
You are:

Een ervaren Pizzabakker

Niet snel gestrest, je kan veel pizza’s maken in korte tijd

Een teamspeler, je werkt graag samen met je collega’s

You get:

Een bruto maandsalaris tussen € 2.200, – en € 2.500, – bruto per maand, fooi en gratis eten

Direct een vast contract

Een goede werk/ privébalans, bijvoorbeeld 4 dagen werken of bij 5 dagen om het weekend vrij

Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland

Maak jij voor ons de lekkerste pizza's?

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

Werken bij de grootste horeca-organisatie! Als ervaren Pizzabakker bij Happy Italy weet jij als geen ander hoe je op traditionele wijze de heerlijkste pizza’s kan maken. Als Pizza Chef weet jij precies wat onze gasten echt HAPPY maakt, een verse en met liefde bereide en goed gevulde pizza.

What are you
going to do?

Bij Happy Italy ben je als ervaren Pizzabakker verantwoordelijk voor het maken van onze heerlijke pizza’s. Heel veel pizza’s! Met een lekkere bodem en de juiste hoeveelheid ingrediënten en precies lang genoeg in de oven geweest. Zo’n pizza die eigenlijk te groot is voor je maag, maar die je tóch opeet. Omdat het zo lekker is. In een open keuken geef jij een show weg. Je publiek? Dat zijn de gasten van ons restaurant, die precies kunnen zien hoe hun pizza wordt gemaakt. Door jou.

Daarnaast controleer je regelmatig de kwaliteit van onze producten op houdbaarheid en versheid. Samen met de andere collega’s in de keuken, zorg je voor een schone en frisse keuken en weet je de richtlijnen van HACCP toe te passen.

Ben je goed in je vak? En vind je het leuk om je keuken-collega’s dit ook te leren? Fantastisch! Dat zien we graag. Heb je veel ervaring als pizzabakker en ook leidinggevende skills, dan kan je als Supervisor in onze keuken aan de slag. Breng jij voor ons de juiste ervaring mee en ga je ervoor zorgen dat onze keuken op rolletjes loopt, dan kunnen we jou een écht goed salaris bieden. Op basis van je ervaring die je voor ons meebrengt doen we jou een goed en passend voorstel.

Bij Happy Italy kies je voor zekerheid en een goede privé-werkbalans. Bij ons werk je, volgens het rooster, 6 tot 8 uur per dag en 4 dagen per week is ook mogelijk. Je weet 3 weken van tevoren je rooster, waarin jij van te voren kan aangeven wanneer je niet wil of kan werken. Natuurlijk zijn wij vooral een avond- en weekendzaak, dus dan moet je ook beschikbaar zijn.

When can
I start?

Wat ons betreft snel, na een vlotte procedure kan je meteen aan de slag.

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Eric Simmerman -
Eric Simmerman