Sous-Chef

  • Location Stan Arnhem
  • Hours 32 - 38 uur
  • Contract Fulltime & Parttime

Sous-Chef

  • Location Stan Arnhem
  • Hours 32 - 38 uur
  • Contract Fulltime & Parttime
De gouden
match
Je bent:

Een ervaren Souschef

Ervaren in het coachen van ervaren en onervaren koks

Een teamspeler, je werkt graag samen

Je krijgt:

Een salaris tussen € 2.400,- en € 3.000,- exclusief fooi

Direct een vast contract

Een goede werk/ privébalans, bijvoorbeeld 4 dagen werken of bij 5 dagen om het weekend vrij

Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland

Maak jij voor ons de lekkerste gerechten?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

Je hebt passie voor je vak en je bent een teamspeler. Je kan goed plannen en coördineren en vindt het leuk om onze koks te coachen en nieuwe medewerkers in te werken en te begeleiden. Wanneer de Chef-Kok afwezig is, ben jij de eindverantwoordelijke in de keuken.

Wat ga jij
doen?

Bij STAN ben je als Souschef verantwoordelijk voor het coachen en managen van de keukenbrigade en je houdt overzicht in de keuken. Jij kan als ervaren Souschef goed plannen en coördineren. Je bent, samen met de Chef-Kok verantwoordelijk voor de keuken, de personeelsplanning en het aannemen en opleiden van je nieuwe collega’s. Wanneer de Chef-Kok afwezig is, ben jij de eindverantwoordelijke in de keuken. Je stuurt een team van 4 en 8 keuken-collega’s aan. In onze keuken zorg je voor de juiste mise en place en dat onze gerechten volgens onze vaste receptuur gemaakt worden en dat deze, mooi gepresenteerd, uitgeserveerd worden. Daarnaast controleer je regelmatig de kwaliteit van onze producten op houdbaarheid en versheid. Samen met de andere collega’s van de keukenbrigade zorg je voor een schone en frisse keuken en weet je de richtlijnen van HACCP toe te passen.

Bij STAN kies je voor zekerheid en een goede privé-werkbalans. Bij ons werk je, volgens het rooster, 8 tot 9 uur per dag en 4 dagen per week is ook mogelijk. Bovendien heb je volop doorgroeimogelijkheden. Je weet 3 weken van tevoren je rooster, waarin jij van te voren kan aangeven wanneer je niet wil of kan werken. Natuurlijk zijn wij vooral een avond- en weekendzaak, dus dan moet je ook beschikbaar zijn.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Wat ons betreft snel, na een vlotte procedure kan je meteen aan de slag.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Stacy Barten -
Stacy Barten